Home > Algemene Voorwaarden

Mijn winkelmandje is leeg
Mijn verlanglijst is leeg
 

  Deel deze pagina met je vrienden!

  Like
  Share
  Twitter

  Geef uw beoordeling

  82 stemmen

  Blauwe oceaan


  Speciale aanbieding - TGLBE-00160 - Blauwe oceaan
  Van: € 95,00
  € 65,00

  Seiko horloge


  Speciale aanbieding - SSB091P1 - Seiko horloge
  € 250,00

  Aankopen

  Hieronder kunt u lezen via welke verzendmethodes u uw bestelling toegestuurd kunt krijgen. Nadat uw bestelling is afgerond ontvangt u via e-mail een bevestiging met een overzicht van uw bestelling. Indien de gegevens van uw bestelling niet kloppen kunt u direct hierover contact met ons opnemen.

  Levering na vooruitbetaling

  Bestellingen boven de honderd euro worden gratis aangetekend verzonden en bezorgd door postNL. Bij bestellingen onder de honderd euro wordt € 5,- handelings kosten in rekening gebracht. De bestelling wordt bezorgt door PostNL middels een (brievenbus) pakket.
  De bestelling wordt na ontvangst van uw betaling aangetekend verstuurd. Betalingen worden verwacht op rekening NL51INGB0000958820 tnv Juwelier Ed Oorebeek. Klanten uit het buitenland kunnen het verschuldigde bedrag overmaken op rekening iban:NL51INGB0000958820 Bic:INGBNL2A tnv Juwelier Ed Oorebeek.

  Betalen via iDEAL

  iDEALiDEAL is de nieuwe standaard voor betalingen via internet in Nederland. U betaalt bij het bestellen, waarna uw bestelling zo snel mogelijk aan u wordt verstuurd. De betaling wordt direct verwerkt waardoor een nog snellere levering mogelijk is.

  Hoe werkt iDeal?

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
  • U kiest bij "Betaalwijze" voor iDEAL
  • U selecteert uw bank na het bevestigen van uw bestelling
  • In de vertrouwde omgeving van de website van uw bank handelt u de betaling af.
  • Nadat de betaling is afgerond keert u terug naar onze website.
  meer informatie over iDEAL vind u op www.ideal.nl

  Herroepingsrecht

  In Nederland geldt een wettelijk vastgelegde zichttermijn van 14 kalenderdagen. Binnen deze termijn kunt u de bestelling zonder opgave van redenen annuleren. Het is voldoende ons een email te sturen of de producten onbeschadigd en in de originele verpakking terug te zenden naar:

  Juwelier Ed Oorebeek
  Raadhuisplein 90
  2922 AJ Krimpen a/d IJssel

  Garantiebepaling

  De garantie is vastgesteld volgens het toepasselijk recht, waarbij wij in geval van gebreken de producten desgewenst eerst omruilen of repareren. Als een product niet kan worden gerepareerd of als het omgeruilde product eveneens gebreken vertoont, kunt u de producten retourneren tegen restitutie van het volledige aankoopbedrag.

  Privacy Statement

  Juwelier Ed Oorebeek zal de gegevens van de koper uitsluitend verwerken in overeenstemming met dit privacybeleid. Juwelier Ed Oorebeek neemt daarbij de van toepassing zijnde privacyregels en -wetgeving in acht.

  Uw persoonsgegevens zijn opgenomen in het klantenbestand van Juwelier Ed Oorebeek, zodat wij u kunnen informeren over interessante aanbiedingen. Indien u dit niet wenst, kunt u zich altijd uitschrijven middels de daarvoor bedoelde link in eventuele e-mail aanbiedingen. U zult dan in het vervolg geen e-mail met aanbiedingen meer van ons ontvangen. Verder gebruiken wij uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst en risicobeheer. U heeft recht op inzage en verbetering. Vragen om inzage in uw gegevens of klachten over privacy richt u aan Juwelier Ed Oorebeek, Raadhuisplein 90, 2922 AJ Krimpen a/d IJssel. Als klant kunt u met een gebruikersnaam/wachtwoord ook inloggen op (persoons)gegevens om deze te wijzigen.

  Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mailadressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. We gebruiken een e-mailadres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor marketing- of service doeleinden. U kunt de toestemming hiervoor te allen tijde in trekken door dit aan ons mee te delen. Bovendien wordt deze mogelijkheid in elke marketing en service e-mail geboden middels een rechtstreekse verwijzing naar onze site. We verstrekken nooit e-mailadressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.

  Op verzoek verlenen wij aan onze klanten toegang tot alle informatie die wij van hen vasthouden. Tevens bieden wij de bezoekers de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

  Wij verstrekken nooit uw persoongegevens aan derden, noch ontvangen wij persoongegevens van derden.

  Voor elk sitebezoek, transactie of overeenkomst via onze site gelden de Algemene Voorwaarden van Juwelier Ed Oorebeek, waaronder dit Privacy Statement.